image74

Trine Larsen

Som recruitment consultant hos People Executive får jeg lov til at lave netop det, som jeg brænder for – nemlig at spille en central rolle i at levere rekruttering af høj kvalitet til vores kunder med det formål at finde det rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Kvalitet, målrettethed og integritet er drivkræften i alt, hvad jeg foretager mig. Hvad enten det drejer sig om rekruttering af ledere eller specialister på tværs af forskellige forretningsområder, er min tilgang til enhver opgave kendetegnet ved; en grundig foranalyse, hvor både virksomheds- og stillingsprofil afdækkes, fastlæggelse af en målrettet og kreativ search strategi, hvor jeg altid søger efter at aktivere den bedste kandidat i markedet samt en proaktiv tilgang i den løbende proces, hvor personlighed, erfaring og jobkrav afdækkes. For mig er det en succes, hvis både kunder og kandidater føler sig informerede hele vejen igennem og kan se tilbage på en vellykket og professionelt håndteret rekrutteringsproces – også de kandidater som ikke endte med at få jobbet.

Viljen til at ville skaber evnen til at kunne. Disse ord er indbegrebet af hvem jeg er. Af natur ser jeg positivt på nye udfordringer og med gåpåmod, nysgerrighed og vedholdenhed får jeg altid tilegnet mig den nødvendige viden, det kræver for at løse en opgave, uanset om det drejer sig om en selection- eller search opgave.Trine Larsen

Recruitment Consultant

M: +45 2815 5806

E: tl@people-x.dk

W: www.peopleexecutive.dk

Recruitment Consultant, People Executive


Research Consultant, People & Performance A/S


HR-Coordinator, People & Performance A/S