Outplacement

For os handler outplacement om én ting – at du kommer godt videre i det rigtige, nye job. Outplacement gennemføres af erfarne rekrutteringskonsulenter, som kender jobmarkedet og har fingeren på pulsen. Derfor kan vi tilrettelægge præcis det fleksible forløb, der matcher dig – og sender dig godt videre i din karriere.  

Vi indleder ethvert outplacementforløb med et uforpligtende kemimøde for at sikre, at samarbejdet kan være tillidsfuldt og givende. Samtidig afklares forskellige modulære og fleksible, tilpassede forløb, og når samarbejdsformen er på plads, indleder vi forløbet.


Kendetegnende for alle forløb er, at vi konstruktivt udfordrer på kernekompetencer og mulige karriereretninger. Derpå tilpasser vi midlerne – i form af cv, personprofil etc. – så vi hurtigt kan fokusere forløbet på fremtidige konkrete jobmuligheder. I den proces anvender vi relevant og konkret træning i jobinterviewsituationen, så du er klædt på med opdaterede værktøjer i hånden, der stiller dig bedst muligt i samtaleforløbet med en potentiel arbejdsgiver. Undervejs og mellem vores møder er vi naturligvis til rådighed.