Vores baggrund og ambition

People Executive leverer kvalitetsløsninger med gennemprøvede og solide værktøjer, håndteret af erfarne headhuntere og konsulenter med integritet og forretningsforståelse. Vi gør det ikke sværere end nødvendigt, men går heller aldrig på kompromis med kvalitet og ordentlighed. 


Vores team har både individuelt og sammen solid erfaring med Search & Selection på leder- og specialistniveau. De fleste af os har været flere år i det tidligere People & Performance, hvor vi succesfuldt har opbygget en solid og loyal kundekreds samt en stærk og effektiv rekrutteringsproces. 


I People Executive viderefører vi naturligvis den høje kvalitet og de sunde værdier i jagten på succes for vores kunder og kandidater. 


Vi vil være din foretrukne partner inden for alle aspekter af rekruttering og udvikling af dine ledere, specialister og talenter. Den ambition kan vi have, fordi vores erfaring og integritet sikrer kundeværdi og konkrete resultater.


Som den danske partner i verdens største internationale executive search sammenslutning af erfarne headhuntere - IRC GLOBAL EXECUTIVE SEARCH PARTNERS - er vi kendte som:


Globally Connected and Locally Committed


Med vores navn - People Executive - ønsker vi at signalere beslutningskraft og evnen til at eksekvere. Vi bruger ordet i dets oprindelige betydning i modsætning til i dag, hvor executive leder tankerne hen på en virksomheds øverste ledere. For os er People Executive både vores egen, men også vores kunders evne til at træffe de rigtige beslutninger. Især når det gælder mennesker - essensen af

enhver virksomhed.


Vores dybe erfaring og høje faglighed gør, at vi med ro i maven siger tingene, som de er. Helt ærligt. Også når det gælder valget af den endelige kandidat, eller hvis rollen er uklar. For vi er medspillere, ikke medløbere.

                

Naja Gissel

image13

Partner

Læs mere

Marianne Skriver Mou

image14

 Research Manager

Læs mere

Trine Larsen

image15

Recruitment Consultant

Læs mere

Anders Jørgensen

image16

Managing Partner

Læs mere

Jesper Dambo

image17

Partner 

Læs mere

Niels Prehn

image18

Managing Partner

læs mere

Pia Cwiek Stanhardt

image19

Senior Consultant 

Læs mere

Amalie Riisgaard Madsen

image20

HR Coordinator 

Læs mere