GDPR

image74

Global Data Protection Regulation

Når du søger en af ovenstående stillinger, giver du samtidig dit samtykke til, at vi behandler de data, du afgiver. Behandlingen indebærer registrering og vurdering i forhold til den stilling du søger samt deling med det firma, vi rekrutterer for. Behandlingen sker i overensstemmelse med EU’s Persondataforordning, og du kan på et hvilket som helst tidspunkt få dine data slettet i vores systemer ved at kontakte os. 


Ønsker du at vide mere, inden du søger en stilling, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores etiske retningslinier..

Eksempler på rekrutteringsopgaver vi har løst

De erfarne konsulenter i People Executive har løst en lang række rekrutteringer for vores kunder på alle niveauer og på tværs af funktioner, industrier og brancher – lige fra bestyrelsesmedlemmer til CxO’s, ledere og specialister. 


Vi har løst opgaver for både de store internationale koncerner og mindre og mellemstore virksomheder – både i Danmark og internationalt.  Vi forstår forretningens behov, hvad enten virksomhederne har været helt eller delvis privatejede, helt eller delvis industrielt ejede eller helt eller delvist ejede af Equity selskaber og kapitalfonde. 


 Hos People Executive får du et direkte og klart svar !. Det fortjener alle vores kunder og kandidater. Vi ved, hvad vi er gode til og ikke mindst hvad vi Ikke er gode til. Vi vil meget gerne være DIN sparringspartner på netop dit rekrutteringsbehov. Men mener vi ikke, at vi selv er de helt rigtige til din rekrutteringsopgave, anbefaler vi gerne en dygtig kollega i vores branche, som vi mener kan løse dit behov. Fordi DIN virksomhed fortjener ærlige og direkte svar ! 


Kontakt os allerede idag for et uforpligtende møde