People Executive er din garant for kvalitetsløsninger lokalt og globalt inden for executive search og rekrutteringsservices. 

Velkommen til People Executive

 Hos People Executive tror vi IKKE på one-size-fits all, men derimod på skræddersyede og agile rekrutteringsløsninger, der tilpasses og justeres forretningsbehovet på alle stillingsniveauer. Både direktører, ledere eller specialister og på tværs af industrier/segmenter. Fordi vi kan vores håndværk!

Search & Selection

Der er kamp om de bedste kandidater. Search og Selection er headhunting og annoncering efter de bedst egnede kandidater, der kan levere præcis det bidrag i positionen, som vores kunder efterspørger. Det kræver viden om kandidatmarkedet på tværs af brancher samt gennemtestede og anerkendte værktøjer. Og dem anvender vi.

Executive search

 Når toplederstillinger skal besættes, kræves der oftest en dybere afdækning af markedet samt et indgående kendskab til præcis hvilke kandidater, der kan levere performance i rollen. Vi rådgiver direktioner, bestyrelser og kapitalfonde om den bedste proces og søgemetode, der kan sikre de ønskede forretningsresultater. 

Assessment

Vi har solid erfaring i at rådgive direktioner, bestyrelser og kapitalfonde i forbindelse med ledergruppe-sammensætning og deres performance – både i forhold til at indfri nye strategiske ambitioner eller ved generationsskifte, salg eller opkøb.


Har du selv gennemført en rekruttering, men ønsker at få en professionel vurdering af én eller flere kandidater inden ansættelse, så gennemfører vi finale assessments.

Outplacement

For os handler outplacement om én ting – at du kommer godt videre i det rigtige nye job. Outplacement gennemføres af erfarne rekrutteringskonsulenter, som kender jobmarkedet og behovene. Derfor kan vi tilrettelægge præcis det fleksible forløb, der matcher dig – og sender dig godt videre i din karriere.  

Karriererådgivning

Hos People Executive tilbyder vi professionel karriererådgivning. Uanset din erfaring og ambitioner kan input fra erfarne konsulenter sikre dig en mere målrettet og realistisk plan for din videre karriere. 

Interim løsninger

Har du et behov for fleksibel HR assistance i forbindelse med rekrutteringsservices, så kontakt os og hør nærmere om vores fleksible og modulære løsninger, som kan tilpasses præcis dit behov.

Vi har erfaringer fra flere RPO løsninger og individuelt tilpassede assistancemodeller.

det siger vores kandidater

image72

"Professionelt og ærligt forløb. Som kandidat føler man sig i gode hænder, hvor man bliver grundigt og åbent sat ind i virksomhedens situation samt indhold i jobbet - både det positive, men også de udfordrende elementer"

"Det har været en fornøjelse, at gå igennem et rekrutteringsforløb med People Executive. Samtalerne forløb naturligt, altid tilbagemeldinger, som lovet og en fornemmelse af, at være hjulpet godt på vej. Desværre fik jeg ikke jobbet, men People Executive har min største anbefaling og jeg håber at få fornøjelse af at deltage i endnu en rekrutteringsproces med dem"

"People Executive får mine varmeste anbefalinger for et spændende og meget professionelt rekrutteringsforløb. Den grundige rekrutteringsproces har givet mig en rigtig god fornemmelse af, at der mellem virksomhed og kandidat, er et rigtigt godt match. Jeg har følt mig tryg og godt behandlet igennem hele rekrutteringsprocessen, og jeg føler mig fuldt klædt på til jobstart i min nye virksomhed"

"Jeg var i proces som kandidat til en stilling som salgschef gennem People Executive. Jeg fik desværre ikke jobbet, men alligevel vil jeg gerne kvittere for stor professionalisme gennem hele forløbet. Høj kvalitet i processen og meget høj integritet hos de mødte konsulenter. Bedste anbefaling herfra!"

Udvalgte kundereferencer

image73
image74
image75
image76
image77
image78
image79
image80
image81
image82
image83
image84
image85
image86
image87