Eksempler på rekrutteringsopgaver vi har løst

De erfarne konsulenter i People Executive har løst en lang række rekrutteringer for vores kunder på alle niveauer og på tværs af funktioner, industrier og brancher; lige fra bestyrelsesmedlemmer til CXO’er, ledere og specialister.


Vi har løst opgaver for både de store internationale koncerner og mindre og mellemstore virksomheder; både i Danmark og internationalt. Og med solid erfaring i at forstå behovene, hvad enten virksomhederne har været helt eller delvist privatejede, helt eller delvist industrielt ejede eller helt eller delvist ejede af Equity selskaber og kapitalfonde. 


Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dit præcise rekrutteringsbehov, og vi vil vurdere, om vi kan løse opgaven eller ej! Mener vi ikke, at vi er de bedste til at løse netop dit rekrutteringsbehov, anbefaler vi gerne vores kolleger i rekrutteringsbranchen, som vi vurderer, vil være et bedre match. Det tør vi, fordi vi vil være kendt for professionalisme og høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os, og fordi du og din virksomhed fortjener et ærligt svar ! 


Listen som kan downloads nedenfor er ikke udtømmende. Kontakt os gerne for at drøfte netop dit rekrutteringsbehov.